• Routebeschrijving

    We zijn gemakkelijk te vinden

Routebeschrijving

EINDHOVENHASSELT

Neem in Eindhoven de N69 Eindhoven-Hasselt. Bij aankomst in Hasselt richting centrum volgen. Aan de verkeerslichten op de kleine ring van Hasselt rechts afslaan. Aan de volgende verkeerslichten links afslaan. Hier bevindt zich het Holiday Inn Hotel.

BRUSSELHASSELT

Neem in Brussel de E40 richting Leuven-Luik. In Leuven de A2 (=E314) richting Hasselt-Genk-Aachen nemen tot in Lummen. Aan de verkeerswisselaar te Lummen de E313 naar Hasselt nemen.
In Hasselt afslag 27bis nemen. Steeds richting centrum aanhouden. Aan de verkeerslichten op de grote ring naar links. Daarna volgt u het bord met ‘Hasselt centrum / kanaalkom’ (blauwe kleur), dus rechtsaf. Altijd rechtdoor tot u uitkomt aan de kleine ring. Holiday Inn ligt voor u.

ANTWERPENHASSELT

Neem in Antwerpen de E313 richting Hasselt. In Hasselt afslag 27bis nemen. Steeds richting centrum aanhouden. Aan de verkeerslichten op de grote ring naar links. Daarna volgt u het bord met ‘Hasselt centrum / kanaalkom’ (blauwe kleur), dus rechtsaf. Altijd rechtdoor tot u uitkomt aan de kleine ring. Holiday Inn ligt voor u.

LUIKHASSELT

Neem in Luik de E313 richting Hasselt. In Hasselt afslag 29 nemen. Altijd richting centrum aanhouden. Aan de verkeerslichten op de grote ring naar rechts. Daarna volgt u het bord met ‘Hasselt centrum / kanaalkom’ (blauwe kleur). Holiday Inn bevindt zich tegenover de Kanaalkom.

Faciliteiten

Brasserie

Brasserie

De Boulevard, brasserie van Holiday Inn Hasselt, biedt u heerlijke, gezonde gerechten met een Belgische toets.

Feesten

Feesten

Wij werken samen met Esther Vandebroek van Grand Events om onze zalen naar jullie wensen en budget in te richten.

Arrangementen

Aanbod

Meer redenen om voor Holiday Inn Hasselt te kiezen