• Over Ons

    Verblijf in het stijlvolle Holiday Inn Hasselt, gelegen op slechts 200 meter van de Hasseltse trendy winkelstraten en gezellige bars en restaurants.

Over Ons

Verblijf in het stijlvolle Holiday Inn Hasselt, gelegen op slechts 200 meter van de Hasseltse trendy winkelstraten en gezellige bars en restaurants.

Dit eigentijds hotel biedt u de rust die u nodig heeft wanneer u ver van huis bent. Onze recent vernieuwde lobby en brasserie De Boulevard zijn de visitekaartjes van het hotel. De lobby, naar het Open Lobby Concept van IHG ®, is een plek met ontelbare mogelijkheden. Van eten en drinken tot werken en relaxen, het kan hier allemaal.

Dit moderne hotel beschikt over gratis wifi faciliteiten in alle publieke ruimtes, vergaderzalen en gastenkamers. Voor uw vergadering voor 2 tot 250 personen kunt u terecht in onze 5 vergaderzalen, allen voorzien van natuurlijk daglicht. De Universiteit van Hasselt, de Corda Campus en GreenVille bevinden zich binnen een cirkel van 20 km van het hotel.

Hasselt is de shoppingstad bij uitstek. Kuier naar de nabijgelegen Demerstraat, Kapelstraat en Aldestraat waar u een paradijs aan boetieks, parfumerieën, schoenenwinkels en veel meer te wachten staat. In het Modemuseum, naast het hotel, vindt u een schitterende collectie oude en hedendaagse modeartikelen. Of wandel naar het nabijgelegen Jenever Museum waar u de kunst van het jenever maken wordt getoond. Kinderen kunnen dan weer hun hart ophalen in het Plopsa Indoor themapark, gelegen op 1,5 km van het hotel.

Blijft u liever ter plaatse? Geniet dan op het terras van De Boulevard van een Belgisch biertje of streekgerecht. Kinderen krijgen een gratis kindermenu in brasserie De Boulevard wanneer zij vergezeld worden door hun ouders.

In het hotel bevindt zich tevens een mini-gym met airconditioning. Onze Sport Club is eveneens toegankelijk voor externe gasten.

Ons hotel is bovendien de trotse eigenaar van het Groene Sleutel certificaat!
Dit is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven.

NIEUW: ECO VOUCHERS worden nu aanvaard als betalingsmiddel in het hotel.

Holiday Inn Hasselt is makkelijk bereikbaar vanuit de Brusselse en Luikse luchthavens. Onze gasten kunnen hun auto parkeren in de publieke parking ‘Q-Park Molenpoort’ die zich onder het hotel bevindt.

Faciliteiten

Brasserie

Brasserie

De Boulevard, brasserie van Holiday Inn Hasselt, biedt u heerlijke, gezonde gerechten met een Belgische toets.

Feesten

Feesten

Wij werken samen met Esther Vandebroek van Grand Events om onze zalen naar jullie wensen en budget in te richten.

Arrangementen

Aanbod

Meer redenen om voor Holiday Inn Hasselt te kiezen